fbpx
Loading. Please wait...

Desi & Sean Pre-Wedding Photoshoot

Desi & Sean Pre-Wedding Photoshoot.

Скъпи приятели, споделям с вас няколко кадъра от предсватбената фотосесия на Деси и Шон. Това бе първата за мен сватба за този сезон и ми беше изключително приятно, че започнахме с предсватбена сесия. Колкото и да е кратък зимния сезон, си остава усещането, че леко си загубил тренинг през тези няколко месеца. Аз снимам доста семейства, деца, а от скоро и абитуриенти за албумите им за завършване извън сватбения сезон. Работата с тях е доста по-различна от тази с двойките. А и самото снимане не е толкова продължително, колкото са сватбените дни.

Харесвам предсватбените сесии, защото при тях липсва това напрежение у младоженците дали всичко ще е наред, дали времето ще стигне, дали няма да се изцапаме по време на снимките и прочие.

Отделно така си печелим време да се опознаем взаимно. Така те свикват да бъдат снимани, придобиват опитност пред камерата и сваляме една от многото бариери между нас.

Полезно е и за двете страни, защото така аз имам повече време, в което мога да преценя какво те харесват и до каква степен мога да контролирам действията им и да участвам в създаването на сюжета. При следващото снимане те знаят какво да очакват, че може да поискам от тях, а аз зная до каква степен биха ме допуснали в личното си пространство.

Работата с Деси и Шон беше изключително лесна. Те искрено се обичат и движенията помежду им, погледите, докосванията ги издават. Нужно бе само да задам посока на движението и романтиката и химията помежду им се появяваше.

Оставям ви с галерията.

Бъдете влюбени и вдъхновени!

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Проверка дали си бот? :-) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts