fbpx
Loading. Please wait...

Aseniya – Photoshoot by Elena Hristova-Elenhen

Aseniya – Photoshoot by Elena Hristova-Elenhen.

Здравейте, приятели. Споделям с вас една много любима фотосесия. Учудвам се, че все още не беше публикувана тук. Много я харесвам заради цялото изживяване.

Планирахме я доста дълго време и двете бяхме много щастливи, че планетите се наредиха в наша полза. Успяхме да сбъднем една обща мечта – да снимаме в двореца Евксиноград. Достъпът до там е ограничен. Единият вариант за посещение е на група от минимум 8 души като денят и часът са предварително уговорени. Вторият вариант е с уговорен ден и час за фотосесия като се заплаща сума, която е почти колкото моя хонорар. Разрешено е да снима само извън двореца и само около него – без градинките наоколо. Времето също беше ограничено и трябваше да се вмъкнем в рамките на един час. Това беше най-бързо отлетелият един час в живота ми. Но вярвам, че всичко си струваше усилията.

Миналата година всички запитвания бяха за една и съща дата и много се радвам, че Асения беше първата, която си я запази. Не съм си и мечтала за по-прекрасна абитуриентка – бляскава, естествена, ефирна и толкова сияеща.

Оставям ви с галерията.

Пишете ми мнения и препоръки.

И ще се радвам да видя и вас през обектива!

Бъдете влюбени и вдъхновени! 🙂

Елена

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Проверка дали си бот? :-) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts