fbpx
Loading. Please wait...

Weddings

Weddings by Elena Hristova – Elenhen. Сватбена фотография от Елена Христова – Еленхен. Заснемане на тържество, ритуали, сватбена фотосесия.

Сватбената фотография е най-новият за мен жанр. Да снимаш сватби е изключителна привилегия. Хората те допускат толкова близо в домовете си, на масата си, оставят те да се докоснеш до всичките им емоции – сълзи, смях, целувки. Снимаш репортаж, правиш художествена фотосесия, снимаш пейзажи, снимаш макро – няма нищо забранено. Сватбите дават изключителна творческа свобода и позволяват да си разгърнем креативността до максимум. Пристрастяващо е, като пътуванията и откриването на нещо ново. Защото всяка сватба е различна. Всяка сватба има специфично настроение и атмосфера. Харесва ми да съм част от нея, да се слея с тълпата от гости, да не диктувам, а да преследвам моментите без да се меся в тях. Това е Вашият ден и Вие сте най-важните в него. Всички погледи са вперени във Вас и търсят Вашите очи за среща. Така е и с обектива ми – тихо наблюдава и улавя емоции, усмивки, сълзи, целувки, прегръдки.

Сватбената фотография е моят начин да покажа на хората, че любовта ще спаси света. Красотата, която двама влюбени създават около себе си, от стотици години вдъхновява творците. Щастието, добротата и любовта трябва да се показват, за да вдъхновяват и променят хората към по-добро. Обичам да събирам парченцата щастие, да си крада усмивки, целувки, сълзи от вълнение и да ги запечатвам във вечността, за да са винаги до Вас – на един клик разстояние. Да ги прелиствате и да изживявате отново тези емоции, когато сте сами или в прегръдките на близките си хора. Вярвам в това, което правя. Вярвам, че е добро и помага на хората да бъдат по-щастливи, влюбени, добри. Обичам работата си и я върша с удоволствие и вдъхновение. Защото всяка любовна история е различна, нова и вдъхновяваща! И нямам търпение да чуя Вашата!

Бъдете влюбени и вдъхновени!

Share Button

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url