fbpx
Loading. Please wait...

R&R Lovestory by Elena Hristova-Elenhen

R&R Lovestory by Elena Hristova-Elenhen.

Приятели, споделям с Вас една любовна история. Имах удоволствието да снимам тези искрящи влюбени млади хора. Истински, щастливи, изпълнени с любов.

Рали има изключителен усет за красивото. Винаги е подготвена с аксесоари, рокли и визия. Истинско удоволствие е снимаш някой, който наистина има желание да бъде сниман.

Звучи странно, но често се случва да снимам хора, които изобщо не обичат да бъдат снимани и се молят да свършим по-скоро. Правят го заради партньора си, родители, приятели, социални мрежи. Тогава обикновено вадим торбата с тайни и учебници по психология. Естествено образно казано. Опитвам се ги убедя, че ние просто се разхождаме и аз ще си крада по някой кадър през това време. Няма да им коства усилие и няма да правят неестествени за тях неща.

Моите хора от тази сесия са съвсем в друга противоположност. Имаха ми пълно доверие. Изпълниха и една моя мечта – да снимаме в парника на ботаническата градина.

Всеки път много се радвам, когато чуя от клиенти, че ще снимаме събитие там и фотосесия в градината. Питам ги: “Ама при кактусите ли?”, -“Да, при кактусите.”. И ме обзема една ауфория.. Докато не стигнем до кактусите и не ми кажат, че това било само посоката. Иначе ще снимаме на цветните лехи.. 🙂

Та, това е за всички, които не искаха да влязат с мен там. И за всички, които ще ми гласуват доверие в бъдеще, защото мястото е много благодатно. Има още много фотогенични ъгълчета, кактусчета, палми.. И хубавото е, че постоянно се променя и размества.

Във втората част сме на едно популярно местенце. Вече има няколко музикални клипа снимани там. Едно друго любимо мое местенце – рибарските селища. Харесват ми цветните къщички, гирляндите от рапани. Има много романтика в това – как хората бягат, за да са далеч от всичко. Остават насаме с морето, природата и други няколко такива бегълци 🙂

Оставям Ви с картинките.

Бъдете влюбени и вдъхновени!

<3

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Проверка дали си бот? :-) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts